Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 14 juli 2016

Cykelutflykt

Av Louise - 14 juli 2016 23:13

Idag har vi varit på Linnéas första cykelutflykt! Vi cyklade till Viskadalens gårdsglass och åt glass och sen tillbaka. En lite lagom tur på 14 km. Jag har ju inte cyklat på 2 år tror jag... Hon tyckte det var roligt i alla fall så vi kommer göra det igen.


   


Igår flyttade vi ner lammen till en ny beteshage bredvid sina mammor. De har slutat ropa efter varandra för länge sen och nu var de mest intresserade av det goda gräset. Skönt att ha alla djur på plats där de ska vara ett tag framöver. Det är ju rätt bökigt att flytta de där vilda fåren.. men flasklammen är väldigt skötsamma och går snällt med utan koppel. Men det gick relativt smidigt idag tyckte jag ändå. Jag var förberedd för värre.


 


Har glömt visa bild på Linnéas rum där vi pyntade lite i helgen. Jag är väldigt nöjd med hennes rum faktiskt. Hoppas att hon kommer trivas där själv.


 


Efter lunchen idag så åkte svärföräldrarna vidare. Genast kom solen fram. Det som varit mulet och regnskurar en väldigt lång period nu. Det får gärna bli sol och varmt igen nu tack! Imorgon åker vi till Stockholm för att hälsa på Kimmy några dagar.


Nu har jag uppdaterat bloggen ordentligt med massa inlägg i efterhand, istället för att göra ett aslångt inlägg om vad som hänt de senaste två veckorna. Håll till godo!

 
ANNONS
 
proofreading services scholarship

proofreading services scholarship

21 juli 2016 15:12

I think that is the best conditions to live in. Your photos are so peaceful and harmonious. This is the best childhood for this little princess.

http://proof-reading.services

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 1 april 2019 22:21

Igår kom årets första lamm. En tacka fick trillingar helt oväntat. Hon har bara fått två lamm per år innan men hon är en bra mamma och verkar klara av att ta hand om alla tre än så länge. De är ju så söta! Man har ju längtat så efter de här ulltussar...

SPA

Av Louise - 25 februari 2019 22:41

  Idag har jag och min man fått lite kvalitetstid för oss själva då vi besökt Falkenbergs strandbad. SPA, god mat, bastu, varma bad, eldrelax och massa tid att bara njuta och prata. Det har vi längtat efter så länge och äntligen blev det av. Eriks ...

Av Louise - 20 februari 2019 09:02

Idag för precis ett år sedan kom han äntligen ut, vår fina Måns. Kl 8:56 på morgonen. Jösses vad snabbt året har gått. Haft lite presentöppning i sängen nu på morgonen innan Erik åkte till jobbet. Han var väldigt svårväckt idag Måns och det ä...

Av Louise - 29 januari 2019 23:34

Min stackars Fontana är tyvärr sjuk sen en vecka tillbaka. Troligtvis fång, av okänd anledning.. fång är en grym sjukdom och man vet inte alltid orsakerna till varför det uppstår men för Fontanas del så kom det förra veckan när det blev fruset, halt ...

Av Louise - 23 januari 2019 09:52

Det är så typiskt. När man ska upp för att man har en tid att passa, de dagar som Linnéa är på förskolan, då sover barnen som grisar och jag måste väcka dem vid 8 för att hinna. Då blir det stressigt för att Linnéa inte är på humör och inte kan skynd...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se