Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 30 juli 2016

Varberg horse show

Av Louise - 30 juli 2016 23:28

Idag har jag, mamma, syrran och hennes barn varit på horse showen här i stan i flera timmar. Tråkigt nog ingen större hästmarknad att spendera pengar på. Hade behövt lite saker till hästen. Men det var väl bra att komma hem med pengarna igen. Det var mest hoppning på programmet idag och vi fick se några otäcka volter med hästar. Bäst idag var showen på kvällen när vi fick se en underbar uppvisning med frihetsdressyr och Pierre Fleury. Så imponerande vad han kunde göra med hästarna. Fin kommunikation. Och sen var det en fartfylld tävling med fyrspann och Wilma lyckades fånga en blomsterbukett vid prisutdelningen.

Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon åker vi till Småland för att hjälpa Eriks bror med flytt.

På förmiddagen idag innan vi åkte till stan fick Linnéa rida lite med mig på Lindar. Det gick bra. Hon var inte rädd och satt och pratade lite. Hoppas att hon kommer vilja rida när.hon blir stor.. fast helst vill jag inte att hon ska hålla på med hoppning...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 1 april 2019 22:21

Igår kom årets första lamm. En tacka fick trillingar helt oväntat. Hon har bara fått två lamm per år innan men hon är en bra mamma och verkar klara av att ta hand om alla tre än så länge. De är ju så söta! Man har ju längtat så efter de här ulltussar...

SPA

Av Louise - 25 februari 2019 22:41

  Idag har jag och min man fått lite kvalitetstid för oss själva då vi besökt Falkenbergs strandbad. SPA, god mat, bastu, varma bad, eldrelax och massa tid att bara njuta och prata. Det har vi längtat efter så länge och äntligen blev det av. Eriks ...

Av Louise - 20 februari 2019 09:02

Idag för precis ett år sedan kom han äntligen ut, vår fina Måns. Kl 8:56 på morgonen. Jösses vad snabbt året har gått. Haft lite presentöppning i sängen nu på morgonen innan Erik åkte till jobbet. Han var väldigt svårväckt idag Måns och det ä...

Av Louise - 29 januari 2019 23:34

Min stackars Fontana är tyvärr sjuk sen en vecka tillbaka. Troligtvis fång, av okänd anledning.. fång är en grym sjukdom och man vet inte alltid orsakerna till varför det uppstår men för Fontanas del så kom det förra veckan när det blev fruset, halt ...

Av Louise - 23 januari 2019 09:52

Det är så typiskt. När man ska upp för att man har en tid att passa, de dagar som Linnéa är på förskolan, då sover barnen som grisar och jag måste väcka dem vid 8 för att hinna. Då blir det stressigt för att Linnéa inte är på humör och inte kan skynd...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se