Tigers blogg

Alla inlägg under juli 2016

Av Louise - 3 juli 2016 22:00

Idag har vi flyttat ner fåren på åkern igen då betet vuxit till sig rejält nu när det kommit massa regn. De har gått nån vecka i de små hagarna uppe vid stallet där gräset vuxit upp sen sist. Lammen fick inte följa med sina mammor utan nu är det dags för avvänjning. Det har varit en del bräkande under eftermiddagen men tackorna är mest intresserade av gräset och verkar inte sakna sina nu ganska stora lamm. Om några dagar borde de lugnat sig helt.


 


Det tog en himla tid att fånga alla bara... två av tacklammen ligger risigt till.. ska man få vara kvar som avelstacka så får man bli tam. Får se om de blir tamare nu när lammen går för sig själva. De kanske influeras lite av flasklammen som är såna goa kelgrisar.


 


Mötet med kollegorna i torsdags gick bra. Dock fick Linnéa feber kvällen innan så hon var lite hängig och ville helst sitta nära mamma hela tiden. Men hon blev lite piggare mot slutet. Febern har dock inte gått över förrän idag. Under torsdagskvällen hade hon 40 grader. Men hon äter någorlunda och dricker väldigt bra trots att hon har feber. Eriks föräldrar var hos oss ett par dagar också och vi tog en tur till Gekås.

ANNONS

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se