Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 24 september 2016

Liseberg

Av Louise - 24 september 2016 23:45

Vilken underbar dag vi haft på Liseberg. Toppenväder (16 grader och sol) och barn som varit på bra humör. Vi kom dock inte iväg så tidigt som planerat och sen fastnade vi i bilkö på vägen upp, så vi var hemma sent men barnen har ändå tagit det bra. Vi åt lunch på LIseberg och barnen åt varsitt stort lass med pannkakor. Sen åt vi middag på en pizzeria nära korsvägen som Erik kände till, innan vi åkte hem. Linnéa somnade i bilen och var helt slut.


Trots att de inte når upp till 90 cm-gränsen än så fanns det ändå många attracktioner som Linnéa och Ludde fick åka. Farfarsbilarna var given, sagoslottet, några andra båtturer och flygplan och så ponnykarusellen såklart. Det var ganska mycket folk på Liseberg men det var ändå överkomligt. Kim har också varit med oss och han, Erik, Mattias och Lars har åkt en hel del dem också. Jag var nöjd med att åka med Linnéa. Men en tur i Lisebergsbanan blev det i alla fall. Ingen vinst på chokladhjulen dock vilket var en besvikelse.


     


Hoppas att vi gör det här till en årlig tradition. Det var så roligt! 
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 8 februari 2017 21:03

Jag har funderat länge på att ta en bloggpaus. Jag hinner/orkar/har ändå ingen lust att skriva särskilt ofta och det känns mer som ett ont måste som ger mig ångest och dåligt samvete för att jag uppdaterar sällan. Egentligen skriver jag ju mest för m...

Av Louise - 1 februari 2017 21:00

Idag och igår har det varit lite hantverkare här. Hängrännor finns nu äntligen på plats på baksidan av stallet och på nya ligghallen. Dessutom är rännorna på framsidan lagade så det slipper vara ett vattenfall utanför porten varje gång det regnar. Gö...

Av Louise - 29 januari 2017 20:45

Igår var jag på kurs för Birgitta med Lindar. Vi var inte så många så vi hade kurs på eftermiddagen bara. Det var ganska skönt för då hade jag tid att borsta igenom hans tjocka svans på förmiddagen. Jag var ute i stallet till halv 12 i fredags kväll ...

Av Louise - 21 januari 2017 21:15

Idag har vi varit och hälsat på gamla kompisar/kollegor i Båstad. Så himla tråkigt att vi inte lyckas träffas oftare för vi har väldigt trevligt när vi väl gör det. Även ett par från Halmstad var med. Alla har numera barn så det blir mycket prat krin...

Av Louise - 15 januari 2017 20:17

Fort går det och imorgon är.det redan måndag. Kim och hans kompis Daniel var här fredag-lördag och vi hade en jättetrevlig kväll i fredags och satt uppe länge och pratade. I lördags hjälpte Kim till att fixa lite eluttag i vattenrummet och sen åkte v...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se