Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 24 september 2016

Liseberg

Av Louise - 24 september 2016 23:45

Vilken underbar dag vi haft på Liseberg. Toppenväder (16 grader och sol) och barn som varit på bra humör. Vi kom dock inte iväg så tidigt som planerat och sen fastnade vi i bilkö på vägen upp, så vi var hemma sent men barnen har ändå tagit det bra. Vi åt lunch på LIseberg och barnen åt varsitt stort lass med pannkakor. Sen åt vi middag på en pizzeria nära korsvägen som Erik kände till, innan vi åkte hem. Linnéa somnade i bilen och var helt slut.


Trots att de inte når upp till 90 cm-gränsen än så fanns det ändå många attracktioner som Linnéa och Ludde fick åka. Farfarsbilarna var given, sagoslottet, några andra båtturer och flygplan och så ponnykarusellen såklart. Det var ganska mycket folk på Liseberg men det var ändå överkomligt. Kim har också varit med oss och han, Erik, Mattias och Lars har åkt en hel del dem också. Jag var nöjd med att åka med Linnéa. Men en tur i Lisebergsbanan blev det i alla fall. Ingen vinst på chokladhjulen dock vilket var en besvikelse.


     


Hoppas att vi gör det här till en årlig tradition. Det var så roligt! 
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - Fredag 7 dec 21:11


Det går sådär med den här nystarten av bloggen. Det är mest för att jag inte hunnit skriva ikapp om allt jag hade tänkt skriva om, och då blir det så långa inlägg och jag måste leta upp bilder och sånt och därför en större insats och då känner jag at...

Dop

Av Louise - Måndag 27 aug 10:57

Måns dop höll vi den 6 maj i Kungsäter kyrka och hade sedan dopkaffe i församlingshemmet. Vi bjöd på smörgåstårta från Åsa hembageri och prinsesstårta från samma ställe samt en massa kakor och bullar som mamma gjort. Dukningen gick i blått och jag ty...

Av Louise - Måndag 27 aug 10:37

Ett inlägg för att summera några större händelser som hänt under våren..   Måns föddes ju förstås, men det får bli ett eget inlägg.   I april fyllde Linnéa tre år. Det skulle vi fira med stort kalas men tyvärr var vi magsjuka. Jag var det någ...

Av Louise - Fredag 24 aug 22:08

Det var den här mannen jag valde till min och för fem år sen blev han min äkta man. Det känns fortfarande helt rätt! Älskar dig av hela mitt hjärta min prins! Dagen har vi spenderat i Moheda med Eriks familj. Det råkar ju typ alltid vara Mohedadag...

Av Louise - Måndag 20 aug 23:10

Idag blir lillprins Måns 6 månader. Tänk att det gått så fort. Det är konstigt det där med tid när man befinner sig i sin bebisbubbla. Å ena sidan så känns det som igår vi var på BB, men å andra sidan kan jag inte fatta att han varit så liten som han...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se