Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 2 oktober 2016

Mammas hjälpreda

Av Louise - 2 oktober 2016 21:30

Nu är oktober här och därmed är det jobb som gäller varje helg framöver. Byggmaterialet till ligghallen kommer inte förrän nästa vecka så igår rev vi stängslet i vinterhagen och hade tänkt stängsla nytt men det var för hårt i marken så det får vänta. Det var jag som fick köra traktorn! Det är rätt kul egentligen, jag borde våga göra det oftare. Min morbror var här en stund idag och hjälpte till att elda och trimma ner lite vass längs muren när vi ändå hade tagit bort staketet. Och han och Erik skrapade grusgången och förberede lite för ligghallen.


   


Idag har jag bara varit i trädgården. Jag har grävt 12 gropar och planterat träd och buskar som vi fått av mamma och av en granne. Hoppas att några tar sig. Linnéa har varit med mig hela tiden, fast hon sov middag 2 timmar, och hon är så himla snäll och lätt att ha med sig nu. Hon tycker att det är roligt att hjälpa till och vattna och köra skottkärra. Hon är också med mig i stallet nästa varje dag och kan alla stallsysslor som att ge fåren och hästarna kraftfoder, fylla vatten och göra rent vattenbaljor. Hon tycker verkligen om att få vara med och hjälpa till. Och hon vill väldigt gärna rida lite på Lindar varje gång vi är i hagen.


     


Lindar är jättehalt sen igår och jag vet inte vad det är för fel. Jag hittar inget sår eller svullnad. Han får väl vila några dagar så hoppas jag att det går över. Kan ju vara en sträckning eller att han fått en spark.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 8 februari 2017 21:03

Jag har funderat länge på att ta en bloggpaus. Jag hinner/orkar/har ändå ingen lust att skriva särskilt ofta och det känns mer som ett ont måste som ger mig ångest och dåligt samvete för att jag uppdaterar sällan. Egentligen skriver jag ju mest för m...

Av Louise - 1 februari 2017 21:00

Idag och igår har det varit lite hantverkare här. Hängrännor finns nu äntligen på plats på baksidan av stallet och på nya ligghallen. Dessutom är rännorna på framsidan lagade så det slipper vara ett vattenfall utanför porten varje gång det regnar. Gö...

Av Louise - 29 januari 2017 20:45

Igår var jag på kurs för Birgitta med Lindar. Vi var inte så många så vi hade kurs på eftermiddagen bara. Det var ganska skönt för då hade jag tid att borsta igenom hans tjocka svans på förmiddagen. Jag var ute i stallet till halv 12 i fredags kväll ...

Av Louise - 21 januari 2017 21:15

Idag har vi varit och hälsat på gamla kompisar/kollegor i Båstad. Så himla tråkigt att vi inte lyckas träffas oftare för vi har väldigt trevligt när vi väl gör det. Även ett par från Halmstad var med. Alla har numera barn så det blir mycket prat krin...

Av Louise - 15 januari 2017 20:17

Fort går det och imorgon är.det redan måndag. Kim och hans kompis Daniel var här fredag-lördag och vi hade en jättetrevlig kväll i fredags och satt uppe länge och pratade. I lördags hjälpte Kim till att fixa lite eluttag i vattenrummet och sen åkte v...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Oktober 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se