Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 2 oktober 2016

Mammas hjälpreda

Av Louise - 2 oktober 2016 21:30

Nu är oktober här och därmed är det jobb som gäller varje helg framöver. Byggmaterialet till ligghallen kommer inte förrän nästa vecka så igår rev vi stängslet i vinterhagen och hade tänkt stängsla nytt men det var för hårt i marken så det får vänta. Det var jag som fick köra traktorn! Det är rätt kul egentligen, jag borde våga göra det oftare. Min morbror var här en stund idag och hjälpte till att elda och trimma ner lite vass längs muren när vi ändå hade tagit bort staketet. Och han och Erik skrapade grusgången och förberede lite för ligghallen.


   


Idag har jag bara varit i trädgården. Jag har grävt 12 gropar och planterat träd och buskar som vi fått av mamma och av en granne. Hoppas att några tar sig. Linnéa har varit med mig hela tiden, fast hon sov middag 2 timmar, och hon är så himla snäll och lätt att ha med sig nu. Hon tycker att det är roligt att hjälpa till och vattna och köra skottkärra. Hon är också med mig i stallet nästa varje dag och kan alla stallsysslor som att ge fåren och hästarna kraftfoder, fylla vatten och göra rent vattenbaljor. Hon tycker verkligen om att få vara med och hjälpa till. Och hon vill väldigt gärna rida lite på Lindar varje gång vi är i hagen.


     


Lindar är jättehalt sen igår och jag vet inte vad det är för fel. Jag hittar inget sår eller svullnad. Han får väl vila några dagar så hoppas jag att det går över. Kan ju vara en sträckning eller att han fått en spark.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - Fredag 7 dec 21:11


Det går sådär med den här nystarten av bloggen. Det är mest för att jag inte hunnit skriva ikapp om allt jag hade tänkt skriva om, och då blir det så långa inlägg och jag måste leta upp bilder och sånt och därför en större insats och då känner jag at...

Dop

Av Louise - Måndag 27 aug 10:57

Måns dop höll vi den 6 maj i Kungsäter kyrka och hade sedan dopkaffe i församlingshemmet. Vi bjöd på smörgåstårta från Åsa hembageri och prinsesstårta från samma ställe samt en massa kakor och bullar som mamma gjort. Dukningen gick i blått och jag ty...

Av Louise - Måndag 27 aug 10:37

Ett inlägg för att summera några större händelser som hänt under våren..   Måns föddes ju förstås, men det får bli ett eget inlägg.   I april fyllde Linnéa tre år. Det skulle vi fira med stort kalas men tyvärr var vi magsjuka. Jag var det någ...

Av Louise - Fredag 24 aug 22:08

Det var den här mannen jag valde till min och för fem år sen blev han min äkta man. Det känns fortfarande helt rätt! Älskar dig av hela mitt hjärta min prins! Dagen har vi spenderat i Moheda med Eriks familj. Det råkar ju typ alltid vara Mohedadag...

Av Louise - Måndag 20 aug 23:10

Idag blir lillprins Måns 6 månader. Tänk att det gått så fort. Det är konstigt det där med tid när man befinner sig i sin bebisbubbla. Å ena sidan så känns det som igår vi var på BB, men å andra sidan kan jag inte fatta att han varit så liten som han...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Oktober 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se