Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 7 oktober 2016

Uppdatering

Av Louise - 7 oktober 2016 21:55

Så där, jag ber om ursäkt för att jag uppdaterat bloggen dåligt ett tag men nu har jag försökt gottgöra detta och har lagt in lite inlägg retroaktivt med lite bilder och sånt från vad som hänt de senaste veckorna.


Idag har vetrinären varit här och kollat på Lindar som inte blivit bättre under veckan. Innan hon kom hann jag precis konstatera att han hade en hovböld. Jag lyckades ta hål på den innan hon kom.


 


Så himla dumt att jag inte kollat noggrannare på hoven innan, så hade han sluppit ha så här ont. Men tur i oturen så var det ju i alla fall bara en hovböld som ju går att behandla så snart mår han nog bra igen. Skönt också att nu veta vad det är och slippa oroa sig. Han ska stå inne över helgen och har fått ett gipsbadage. Nästa vecka kommer hovslagaren och får verka upp hoven mera.


I helgen hoppas jag att vi hinner börja mura på ligghallen.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 8 februari 2017 21:03

Jag har funderat länge på att ta en bloggpaus. Jag hinner/orkar/har ändå ingen lust att skriva särskilt ofta och det känns mer som ett ont måste som ger mig ångest och dåligt samvete för att jag uppdaterar sällan. Egentligen skriver jag ju mest för m...

Av Louise - 1 februari 2017 21:00

Idag och igår har det varit lite hantverkare här. Hängrännor finns nu äntligen på plats på baksidan av stallet och på nya ligghallen. Dessutom är rännorna på framsidan lagade så det slipper vara ett vattenfall utanför porten varje gång det regnar. Gö...

Av Louise - 29 januari 2017 20:45

Igår var jag på kurs för Birgitta med Lindar. Vi var inte så många så vi hade kurs på eftermiddagen bara. Det var ganska skönt för då hade jag tid att borsta igenom hans tjocka svans på förmiddagen. Jag var ute i stallet till halv 12 i fredags kväll ...

Av Louise - 21 januari 2017 21:15

Idag har vi varit och hälsat på gamla kompisar/kollegor i Båstad. Så himla tråkigt att vi inte lyckas träffas oftare för vi har väldigt trevligt när vi väl gör det. Även ett par från Halmstad var med. Alla har numera barn så det blir mycket prat krin...

Av Louise - 15 januari 2017 20:17

Fort går det och imorgon är.det redan måndag. Kim och hans kompis Daniel var här fredag-lördag och vi hade en jättetrevlig kväll i fredags och satt uppe länge och pratade. I lördags hjälpte Kim till att fixa lite eluttag i vattenrummet och sen åkte v...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Oktober 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se