Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 7 oktober 2016

Uppdatering

Av Louise - 7 oktober 2016 21:55

Så där, jag ber om ursäkt för att jag uppdaterat bloggen dåligt ett tag men nu har jag försökt gottgöra detta och har lagt in lite inlägg retroaktivt med lite bilder och sånt från vad som hänt de senaste veckorna.


Idag har vetrinären varit här och kollat på Lindar som inte blivit bättre under veckan. Innan hon kom hann jag precis konstatera att han hade en hovböld. Jag lyckades ta hål på den innan hon kom.


 


Så himla dumt att jag inte kollat noggrannare på hoven innan, så hade han sluppit ha så här ont. Men tur i oturen så var det ju i alla fall bara en hovböld som ju går att behandla så snart mår han nog bra igen. Skönt också att nu veta vad det är och slippa oroa sig. Han ska stå inne över helgen och har fått ett gipsbadage. Nästa vecka kommer hovslagaren och får verka upp hoven mera.


I helgen hoppas jag att vi hinner börja mura på ligghallen.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - Fredag 7 dec 21:11


Det går sådär med den här nystarten av bloggen. Det är mest för att jag inte hunnit skriva ikapp om allt jag hade tänkt skriva om, och då blir det så långa inlägg och jag måste leta upp bilder och sånt och därför en större insats och då känner jag at...

Dop

Av Louise - Måndag 27 aug 10:57

Måns dop höll vi den 6 maj i Kungsäter kyrka och hade sedan dopkaffe i församlingshemmet. Vi bjöd på smörgåstårta från Åsa hembageri och prinsesstårta från samma ställe samt en massa kakor och bullar som mamma gjort. Dukningen gick i blått och jag ty...

Av Louise - Måndag 27 aug 10:37

Ett inlägg för att summera några större händelser som hänt under våren..   Måns föddes ju förstås, men det får bli ett eget inlägg.   I april fyllde Linnéa tre år. Det skulle vi fira med stort kalas men tyvärr var vi magsjuka. Jag var det någ...

Av Louise - Fredag 24 aug 22:08

Det var den här mannen jag valde till min och för fem år sen blev han min äkta man. Det känns fortfarande helt rätt! Älskar dig av hela mitt hjärta min prins! Dagen har vi spenderat i Moheda med Eriks familj. Det råkar ju typ alltid vara Mohedadag...

Av Louise - Måndag 20 aug 23:10

Idag blir lillprins Måns 6 månader. Tänk att det gått så fort. Det är konstigt det där med tid när man befinner sig i sin bebisbubbla. Å ena sidan så känns det som igår vi var på BB, men å andra sidan kan jag inte fatta att han varit så liten som han...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Oktober 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se