Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 21 november 2016

Håltimme

Av Louise - 21 november 2016 16:56

Nu har jag lite egentid innan middagen och är lite seg efter att ha haft möte och föreläsning hela dagen men ändå rätt pigg fortfarande så jag känner inte att jag behöver en powernap som jag brukar. Passar på att uppdatera bloggen med helgens framsteg istället.

I helgen blev ligghallen nästan klar. All panel är uppe och målad en gång. Vi målar den omgång 2 till våren tänkte vi. Vindskivorna är också uppe och även krubbor till hästarna. Det var svårt att ge hästarna kraftfoder utan att fåren kom och försökte sno allt så nu har de krubbor som sitter för högt för fåren. Skyddsplåt mellan maskinhallen och taket till ligghallen är också på plats och nu återstår att klippa plåten till väggarna och montera hängrännor. Alla djuren verkar trivas där inne och står där gärna, speciellt fåren, när det regnar och blåser. Inatt har vi ju haft storm men ligghallen står kvar och det känns som vi gjort ett riktigt bra bygge!

I helgen har jag också ridit Lindar både lördag och söndag. Två jättehärliga uteritter blev det, första gången på länge. Jag red ju förra söndagen med men förutom det har han ju vilat ca 7 veckor pga hovbölden. Innan det hade han ju problem med framhoven och har gått orent periodvis under sommaren så det har inte blivit någon vettig träning att tala om på länge. Nu hoppas jag att vi ska kunna hålla igång och komma i form då hovarna är på bättringsvägen och han ju går skodd runt om.

I onsdags var jag på Gekås med mamma o Linnéa och trängdes med några tusen andra. Det är inte kul när det är så mycket folk. Visserligen inga köer men fullt i gångarna så det var svårt att ta sig fram och det tar onödigt lång tid. Hittade mycket men inte allt jag skulle ha. Linnéa lessnade tillslut och somnade i vagnen. Men hon skötte sig bra lilla stumpan och det var bra att mormor var med så jag kunde springa och plocka varor lättare.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 1 april 2019 22:21

Igår kom årets första lamm. En tacka fick trillingar helt oväntat. Hon har bara fått två lamm per år innan men hon är en bra mamma och verkar klara av att ta hand om alla tre än så länge. De är ju så söta! Man har ju längtat så efter de här ulltussar...

SPA

Av Louise - 25 februari 2019 22:41

  Idag har jag och min man fått lite kvalitetstid för oss själva då vi besökt Falkenbergs strandbad. SPA, god mat, bastu, varma bad, eldrelax och massa tid att bara njuta och prata. Det har vi längtat efter så länge och äntligen blev det av. Eriks ...

Av Louise - 20 februari 2019 09:02

Idag för precis ett år sedan kom han äntligen ut, vår fina Måns. Kl 8:56 på morgonen. Jösses vad snabbt året har gått. Haft lite presentöppning i sängen nu på morgonen innan Erik åkte till jobbet. Han var väldigt svårväckt idag Måns och det ä...

Av Louise - 29 januari 2019 23:34

Min stackars Fontana är tyvärr sjuk sen en vecka tillbaka. Troligtvis fång, av okänd anledning.. fång är en grym sjukdom och man vet inte alltid orsakerna till varför det uppstår men för Fontanas del så kom det förra veckan när det blev fruset, halt ...

Av Louise - 23 januari 2019 09:52

Det är så typiskt. När man ska upp för att man har en tid att passa, de dagar som Linnéa är på förskolan, då sover barnen som grisar och jag måste väcka dem vid 8 för att hinna. Då blir det stressigt för att Linnéa inte är på humör och inte kan skynd...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se