Tigers blogg

Alla inlägg under november 2016

Av Louise - 6 november 2016 00:11

Helt fel dag, jag vet. Men vi bestämde att vi skulle ha lite halloweentema på middagen med grannarna idag (igår blir det ju eftersom vi har passerat midnatt). Det blev himla mysigt. Dock alldeles för mycket mat!! Hälften var tillräckligt, man blev jobbigt mätt. Lite spel hann vi med också och Linnéa höll sig uppe och på gott humör fram till halv elva. Vi åkte hem strax efter elva så det blev inte alltför sent.

Lite bilder från kvällen:


Grön slajmbål på citrussorbet, vodka och fruksoda. Mumsigt!!

Plockmat till fördrinken. Tina hade gjort det riktigt avancerat.

Till förrätt åt vi sötpotatissoppa och till varmrätt blev det porterstek på vildsvin med pressad potatis.

Sen blev den denna spöktårta:

Fick ingen bra bild på allas klädsel men Linnéa var så himla söt i sin outfit.

Imorgon fortsätter stängslingen... På måndag är jag hemma då förskolan är stängd, skönt med långhelg. Hoppas vädret blir bättre då bara.

ANNONS
Av Louise - 5 november 2016 12:37

November i ett nötskal. 2-4 plusgrader och regn och blåst. Ja det är inte trevligt inte.. Fick ta in fåren idag på morgonen för de stod och huttrade allihopa. Ostliga vindar gör att de inte ha lä vid stallväggen som jag tänkt. De får komma in och torka och så hoppas jag att vi kan släppa dem i vinterhagen med ligghallen snart.

Den blev nästan färdig förra helgen, tack vare hjälp från mamma och pappa. Bara lite panel kvar längst upp och lite plåtarbete. Blev stressigt med att hinna måla den men med tanke på vädret som varit denna veckan är det himla gött att vi hann det. Förra helgen hade vi ju 10 plusgrader och sol.. idag ska det regna hela dagen och imorgon väntas snö... Men den är så pass klar att djuren kan få använda den bara vi får stängslat. Så det är målet för helgen. Erik har just bytt däck på min bil och håller på att tömma ligghallen på alla verktyg. Får se om vi kan stängsla lite när Linnéa strax somnat. Blir kanske inte så mycket gjort idag dock då vi ska på middag med grannarna ikväll. Jag har bakat en halloweentårta!

Jag tror den blir jättebra! Är nöjd med vad vi lyckats med.

Igår var jag o Linnea och handlade lite inför festen idag och vi var ändå i stan för att hämta köttlådor så vi passade på att pröva bilkundvagnen som inte finns i vår vanliga butik. Jättekul tyckte Linnis. Och bara för att hon hade sin turkosa fleece antog folk att hon var en kille..

ANNONS

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se