Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 24 augusti 2018

Bröllopsdag

Av Louise - 24 augusti 2018 22:08

Det var den här mannen jag valde till min och för fem år sen blev han min äkta man. Det känns fortfarande helt rätt! Älskar dig av hela mitt hjärta min prins!

Dagen har vi spenderat i Moheda med Eriks familj. Det råkar ju typ alltid vara Mohedadagarna i samband med vår bröllopsdag. Och dessutom fyller ju Eriks mamma år så vi har firat med god middag och tårta. På förmiddagen var vi i en stor möbelaffär och letade soffor. Att det ska vara så himla svårt att hitta rätt då!?! Så typiskt när man nu går och drömmer om att göra fint hemma.. när vi äntligen hittat en modell som vi båda gillar är vi inte överens om färgen. Men den är kanske för dyr och opraktisk också eftersom det inte gick att ta av och tvätta klädseln.. Vi får leta vidare.

Det är ju så annars att nu när jag är föräldraledig så går man hemma och får massa idéer på hur man vill göra iordning. I vardagsrummet, badrummet, Måns rum och även det rummet vi har matsalsbordet i. Men det blir mycket på en gång. Vi har ju hittills lagt mest krut på att fixa iordning i stallet sen vi flyttade in så nu vill jag börja få fint inne i huset med.

Hela eftermiddagen idag har Erik skruvat på sin moppe så att han kan vara med på mopperallyt imorgon. När han trodde den var klar så började det läcka bensin igen.. attans.. så är det med gamla grejer. Laga nått så går nått annat sönder..

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 25 december 2018 08:14

En mysig julafton har vi haft. Det var väl bara Linnéa som sovit bra, vi andra hade av olika anledningar en del sömn kvar att önska men vi var ju tvungna att gå upp ganska tidigt ändå för att hinna till kyrkan. Måns var dock inte så förtjust i att si...

Av Louise - 24 december 2018 09:00

God jul önskar vi er alla! Vi firar i Småland på traditionsenligt vis, men med en ny event och det är att Måns ska spela Jesus på julkrubban i kyrkan nu på förmiddagen. Hoppas att han inte gallskriker. Får uppdatera senare om hur det gick. Hoppas ni ...

Av Louise - 22 december 2018 23:32

Jag tänkte försöka skriva ner årets största händelse, innan året är slut.. Nämligen min #förlossningsberättelse. Det är svårt att få tid att sitta ner och samla sina tankar i skrift dessa dagar, men jag kan spela upp hela händelseförloppet i mitt min...

Av Louise - 20 december 2018 22:15


Idag blir lillprinsen 10 månader. Han är minst sagt en liten glad prick och han fick sin tredje tand för några dagar sedan. Jag ammar fortfarande en del men på dagtid är det mest som mellanmål och så äter han vanlig mat till frukost, lunch, middag oc...

Av Louise - 7 december 2018 21:11


Det går sådär med den här nystarten av bloggen. Det är mest för att jag inte hunnit skriva ikapp om allt jag hade tänkt skriva om, och då blir det så långa inlägg och jag måste leta upp bilder och sånt och därför en större insats och då känner jag at...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se