Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 24 augusti 2018

Bröllopsdag

Av Louise - Fredag 24 aug 22:08

Det var den här mannen jag valde till min och för fem år sen blev han min äkta man. Det känns fortfarande helt rätt! Älskar dig av hela mitt hjärta min prins!

Dagen har vi spenderat i Moheda med Eriks familj. Det råkar ju typ alltid vara Mohedadagarna i samband med vår bröllopsdag. Och dessutom fyller ju Eriks mamma år så vi har firat med god middag och tårta. På förmiddagen var vi i en stor möbelaffär och letade soffor. Att det ska vara så himla svårt att hitta rätt då!?! Så typiskt när man nu går och drömmer om att göra fint hemma.. när vi äntligen hittat en modell som vi båda gillar är vi inte överens om färgen. Men den är kanske för dyr och opraktisk också eftersom det inte gick att ta av och tvätta klädseln.. Vi får leta vidare.

Det är ju så annars att nu när jag är föräldraledig så går man hemma och får massa idéer på hur man vill göra iordning. I vardagsrummet, badrummet, Måns rum och även det rummet vi har matsalsbordet i. Men det blir mycket på en gång. Vi har ju hittills lagt mest krut på att fixa iordning i stallet sen vi flyttade in så nu vill jag börja få fint inne i huset med.

Hela eftermiddagen idag har Erik skruvat på sin moppe så att han kan vara med på mopperallyt imorgon. När han trodde den var klar så började det läcka bensin igen.. attans.. så är det med gamla grejer. Laga nått så går nått annat sönder..

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Dop

Av Louise - Måndag 27 aug 10:57

Måns dop höll vi den 6 maj i Kungsäter kyrka och hade sedan dopkaffe i församlingshemmet. Vi bjöd på smörgåstårta från Åsa hembageri och prinsesstårta från samma ställe samt en massa kakor och bullar som mamma gjort. Dukningen gick i blått och jag ty...

Av Louise - Måndag 27 aug 10:37

Ett inlägg för att summera några större händelser som hänt under våren..   Måns föddes ju förstås, men det får bli ett eget inlägg.   I april fyllde Linnéa tre år. Det skulle vi fira med stort kalas men tyvärr var vi magsjuka. Jag var det någ...

Av Louise - Måndag 20 aug 23:10

Idag blir lillprins Måns 6 månader. Tänk att det gått så fort. Det är konstigt det där med tid när man befinner sig i sin bebisbubbla. Å ena sidan så känns det som igår vi var på BB, men å andra sidan kan jag inte fatta att han varit så liten som han...

Av Louise - Måndag 6 aug 21:28

Jag kan ju förstås inte skriva om allt som hänt sedan förra året när jag slutade blogga. Men jag kommer att lägga in några inlägg om vad som hänt under våren för att skriva ikapp lite. Tänkte börja med att sammanfatta årets lamning. Vi har ju 11 tack...

Av Louise - Torsdag 2 aug 22:55

Sommarsemesterns stora projekt har i år varit att måla om huset. Vi har ju inte trivts med det gula sen vi flyttade hit så nu när vi ändå planerar att bygga carport och sånt så ville vi passa på att byta färg på huset. När vi flyttade in var ju hela ...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2018
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se