Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 27 augusti 2018

Tillbakablickar

Av Louise - Måndag 27 aug 10:37

Ett inlägg för att summera några större händelser som hänt under våren..


Måns föddes ju förstås, men det får bli ett eget inlägg.


I april fyllde Linnéa tre år. Det skulle vi fira med stort kalas men tyvärr var vi magsjuka. Jag var det några dagar innan och hann bli frisk så vi skulle ha kalaset ändå men så blev Erik sjuk så vi fick ställa in. Barnen klarade sig tack och lov. Så på hennes födelsedag höll vi oss för oss själva och firade henne med tårta på sängen och paket och så låg vi typ och såg på film hela dagen :-) Hon fick rida med för det gillar hon. Och tårta fick vi äta hela veckan för jag hade redan gjort en jättestor tårta eftersom vi skulle haft många gäster. Kalaset fick vi istället ha helgen efter men då kunde tyvärr inte farmor och farfar närvara så det fick bli ytterligare ett kalas för bara dem. En väldans massa tårta blev det i flera veckor :-p


   


Tårtan gjorde jag själv och hade köpt fin marsipan på #LillaTräslövsFinbageri att klä den med. Hann inte lägga så mycket tid på dekoration som jag tänkt men äsch. Den var god.


 


I maj fyllde min pappa 75 år och de firade vi med middag hemma hos honom, bara vi i närmsta familjen. Han fick sin present inslagen i en trälåda som jag skruvat och spikat igen ordentligt för att göra det lite jobbigt. Så gjorde han med julklappen till julklappsspelet i julas nämligen och tyckte att det var så lustigt nu nu fick han igen.


 


I juni firade vi midsommar. Vi var hemma och hade våra goda vänner Frank, Christina och Eli på besök, som vi ju också brukar fira nyår med. Vi var vid Sällstorpsgården där det serverades kakor och dansade runt midsommarstången och sen blev det middag (grillat egenpruducerat lamm) och kubbspel hemma. I år hade vi också våra nya grannar som middagsgäster vilket var trevligt så att vi fick lära känna dem bättre. Linnéa blev kompis direkt med deras dotter, även om hon är mycket äldre, så vi har en bra framtida barnvakt i huset intill vilket är bra.


Linnéa hade den fina Sverigedräkten på sig, som är sedan min syter och jag var små. Den har syrrans barn också haft. Några killkläder som går i arv har vi inte i familjen eftersom Måns är första killen, så till honom hade jag köpt en ny sjömanskostym. Den är också från #Lycks, som ligger i Väröbacka och det är där klänningen kommer ifrån. De gör verkligen så fina festkläder för barn!


   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Dop

Av Louise - Måndag 27 aug 10:57

Måns dop höll vi den 6 maj i Kungsäter kyrka och hade sedan dopkaffe i församlingshemmet. Vi bjöd på smörgåstårta från Åsa hembageri och prinsesstårta från samma ställe samt en massa kakor och bullar som mamma gjort. Dukningen gick i blått och jag ty...

Av Louise - Fredag 24 aug 22:08

Det var den här mannen jag valde till min och för fem år sen blev han min äkta man. Det känns fortfarande helt rätt! Älskar dig av hela mitt hjärta min prins! Dagen har vi spenderat i Moheda med Eriks familj. Det råkar ju typ alltid vara Mohedadag...

Av Louise - Måndag 20 aug 23:10

Idag blir lillprins Måns 6 månader. Tänk att det gått så fort. Det är konstigt det där med tid när man befinner sig i sin bebisbubbla. Å ena sidan så känns det som igår vi var på BB, men å andra sidan kan jag inte fatta att han varit så liten som han...

Av Louise - Måndag 6 aug 21:28

Jag kan ju förstås inte skriva om allt som hänt sedan förra året när jag slutade blogga. Men jag kommer att lägga in några inlägg om vad som hänt under våren för att skriva ikapp lite. Tänkte börja med att sammanfatta årets lamning. Vi har ju 11 tack...

Av Louise - Torsdag 2 aug 22:55

Sommarsemesterns stora projekt har i år varit att måla om huset. Vi har ju inte trivts med det gula sen vi flyttade hit så nu när vi ändå planerar att bygga carport och sånt så ville vi passa på att byta färg på huset. När vi flyttade in var ju hela ...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2018
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se