Tigers blogg

Direktlänk till inlägg 27 augusti 2018

Tillbakablickar

Av Louise - 27 augusti 2018 10:37

Ett inlägg för att summera några större händelser som hänt under våren..


Måns föddes ju förstås, men det får bli ett eget inlägg.


I april fyllde Linnéa tre år. Det skulle vi fira med stort kalas men tyvärr var vi magsjuka. Jag var det några dagar innan och hann bli frisk så vi skulle ha kalaset ändå men så blev Erik sjuk så vi fick ställa in. Barnen klarade sig tack och lov. Så på hennes födelsedag höll vi oss för oss själva och firade henne med tårta på sängen och paket och så låg vi typ och såg på film hela dagen :-) Hon fick rida med för det gillar hon. Och tårta fick vi äta hela veckan för jag hade redan gjort en jättestor tårta eftersom vi skulle haft många gäster. Kalaset fick vi istället ha helgen efter men då kunde tyvärr inte farmor och farfar närvara så det fick bli ytterligare ett kalas för bara dem. En väldans massa tårta blev det i flera veckor :-p


   


Tårtan gjorde jag själv och hade köpt fin marsipan på #LillaTräslövsFinbageri att klä den med. Hann inte lägga så mycket tid på dekoration som jag tänkt men äsch. Den var god.


 


I maj fyllde min pappa 75 år och de firade vi med middag hemma hos honom, bara vi i närmsta familjen. Han fick sin present inslagen i en trälåda som jag skruvat och spikat igen ordentligt för att göra det lite jobbigt. Så gjorde han med julklappen till julklappsspelet i julas nämligen och tyckte att det var så lustigt nu nu fick han igen.


 


I juni firade vi midsommar. Vi var hemma och hade våra goda vänner Frank, Christina och Eli på besök, som vi ju också brukar fira nyår med. Vi var vid Sällstorpsgården där det serverades kakor och dansade runt midsommarstången och sen blev det middag (grillat egenpruducerat lamm) och kubbspel hemma. I år hade vi också våra nya grannar som middagsgäster vilket var trevligt så att vi fick lära känna dem bättre. Linnéa blev kompis direkt med deras dotter, även om hon är mycket äldre, så vi har en bra framtida barnvakt i huset intill vilket är bra.


Linnéa hade den fina Sverigedräkten på sig, som är sedan min syter och jag var små. Den har syrrans barn också haft. Några killkläder som går i arv har vi inte i familjen eftersom Måns är första killen, så till honom hade jag köpt en ny sjömanskostym. Den är också från #Lycks, som ligger i Väröbacka och det är där klänningen kommer ifrån. De gör verkligen så fina festkläder för barn!


   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 25 december 2018 08:14

En mysig julafton har vi haft. Det var väl bara Linnéa som sovit bra, vi andra hade av olika anledningar en del sömn kvar att önska men vi var ju tvungna att gå upp ganska tidigt ändå för att hinna till kyrkan. Måns var dock inte så förtjust i att si...

Av Louise - 24 december 2018 09:00

God jul önskar vi er alla! Vi firar i Småland på traditionsenligt vis, men med en ny event och det är att Måns ska spela Jesus på julkrubban i kyrkan nu på förmiddagen. Hoppas att han inte gallskriker. Får uppdatera senare om hur det gick. Hoppas ni ...

Av Louise - 22 december 2018 23:32

Jag tänkte försöka skriva ner årets största händelse, innan året är slut.. Nämligen min #förlossningsberättelse. Det är svårt att få tid att sitta ner och samla sina tankar i skrift dessa dagar, men jag kan spela upp hela händelseförloppet i mitt min...

Av Louise - 20 december 2018 22:15


Idag blir lillprinsen 10 månader. Han är minst sagt en liten glad prick och han fick sin tredje tand för några dagar sedan. Jag ammar fortfarande en del men på dagtid är det mest som mellanmål och så äter han vanlig mat till frukost, lunch, middag oc...

Av Louise - 7 december 2018 21:11


Det går sådär med den här nystarten av bloggen. Det är mest för att jag inte hunnit skriva ikapp om allt jag hade tänkt skriva om, och då blir det så långa inlägg och jag måste leta upp bilder och sånt och därför en större insats och då känner jag at...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Tigers blogg med Blogkeen
Följ Tigers blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se